söndag 13 mars 2016

På resa tillbaka till en plats vi hittade för sju år sedan


Bästa flygningen ever!
Service på högsta nivå, Thai air fixade extra platser till oss utan att vi behövde fråga. Vi fick börja resan precis som vi drömt om. Yngsta somnade efter en välling och jag fick in en öl och snacks och mina favorithörlurar med noise reduction från Bose. Min egna tid började och känslan av att semestern hade börjat kändes och fyllde mig med lycka. 


Alla sov ganska bra efter uträknade planeringar för att komma in i thai tid. 


Mellanlandning i Bangkok och vidare mot den gulligaste flygplatsen på Koh Samui.


Nu har vi fått upp barnens flytvästar och vi fortsätter till havs. Love it, living it, do you feel it? 


Med hotellets speed boat fortsätter vi upp mot vårt hotell och vår strand. Snart är vi där på stranden i värmen och denna gång med våra underbara grymma döttrar.  


Vi hittade denna plats för sju år sen då på vår bröllopsresa. Då hade vi fyra veckor på denna härliga ö Koh Phangan och detta blev vår favoritplats. Att få vara tillbaka efter sju år och känna att livet har tickat på känns väldigt bra och känslan är nästan den samma även denna gång. 


Den största förändringen är att man inte kan somna i solen när man vill. Men tempot på den här ön är så relaxt så kontrasterna mot livet hemma i Sthlm är ändå så stora. Så vi njuter minst lika mycket denna gång av denna plats. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar